Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Over GTCC

Wij zijn een vereniging van enthousiaste caravanners, opgericht op 2 mei 1983. Onze leden zijn allen lid van de GKv de CGK of de NGK en woonachtig in heel Nederland. Een enthousiast team bedenkt mooie reizen door Europa van camping naar camping, die drie tot zes weken duren. Tijdens deze vakantietochten willen we er voor elkaar zijn door gezamenlijk dingen te ondernemen, door elkaar gezelligheid en waarnodig ondersteuning te bieden, en vooral door elkaar vrij te laten. 
Een ander team organiseert een voor- en najaarskamp in Nederland. En een derde team zorgt voor een fietskamp aansluitend of voorafgaand aan het voor- en najaarskamp.

De zondag houden we in ere door zoveel mogelijk gezamenlijk kerkdiensten te bezoeken of bijeenkomsten te beleggen waar naar een dienst wordt geluisterd. We hebben het goed en fijn met elkaar en willen dat graag met anderen delen. Daarom willen we ook u laten weten dat we bestaan.

Op deze website vertellen we wat er binnen onze Caravanclub wordt gedaan en hoe de dingen worden geregeld. De kopjes boven aan de pagina wijzen u de weg.  

Reisdoel

Reis 162 Italië

Actueel

Verslag Reis 156 naar de Vogezen, Elzas en het Zwarte Woud. Van 26 mei tot 27 juni 2017

We zijn met verschillende mensen nog een paar keer naar het zwembad geweest. Ine en Hans waagden het zelfs om in het riviertje naast onze camping te zwemmen, hetgeen niet meeviel vanwege de grote rotsblokken. Oké, na één geschaafde schouder zijn ze koppie onder geweest, wat met applaus werd beloond.

Verder lezen

Verslag reis 158 Hongarije-Kroatië-Slovenië,van 26 mei t/m 27 juni 2017

We brachten samen per auto een bezoek aan een mooi kasteel in het nabijgelegen Keszthély. Daar ervoeren we een nadeel van een grote groep. Je kunt niet met 5 auto’s achter elkaar door een stad rijden zonder elkaar kwijt te raken. Gelukkig kwamen we na een telefoontje bij elkaar om samen het kasteel te bewonderen.

Verder lezen

Copyright 2016 - 2018 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club